Looking For Anything Specific?

Datça Deprem - Akqx58wi0jjp M : Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir.

Datça Deprem - Akqx58wi0jjp M : Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir.. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi.

Datça deprem son dakika gelişmesi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir.

Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv
Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi.

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! 0 1 dakika okuma süresi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum.

Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde hasar oluşmadı. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi.

Guncelleme Datca Aciklarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem
Guncelleme Datca Aciklarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem from euturkhaber.com
0 1 dakika okuma süresi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3.

Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte.

Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege. Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi.

Ege Denizi Nde Datca Aciklarinda 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Evrensel
Ege Denizi Nde Datca Aciklarinda 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Evrensel from www.evrensel.net
Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 0 1 dakika okuma süresi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. 0 1 dakika okuma süresi. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar